top of page

Fotoshoot

Bijgewerkt op: 3 apr. 2019

Afgelopen week heb ik een fotoshoot gehad met Influencer en blogster Suzanne Brummel. De foto die u hieronder kan zien heeft zij ook op haar instagram geplaatst. Persoonlijk ben ik erg tevreden en trots op het eindresultaat! Bent u ook geïnteresseerd in een shoot? Neem dan contact met mij op.


Op mijn social media (instagram en facebook) is deze post ook te vinden. Neem vooral ook een kijkje.

Sportfotografie

De laatste tijd ben ik steeds meer bezig met sportfotografie. Je wilt natuurlijk de perfecte sportfoto van de sporter hebben, maar dat is nog best lastig. In dit geval wil je de hardloopster het liefst met beide voeten in de lucht hebben en dit was dus het perfecte shot! Plus dat de foto ook nog is ultra scherp is!


Meer foto's van de shoot

Hieronder zijn nog een aantal foto's te zien die ik tijdens de shoot heb gemaakt. Bent u nou heel nieuwschierig en wilt u meer zien dan kunt u altijd in mijn portfolio kijken bij fotografie en daar vind u alle foto's.


Wilt u een beetje up to date blijven dan kunt u altijd mijn Instagram volgen. Daar post ik elke week een berichtje op met informatie waar ik op dat moment mee bezig ben.



Hashtags


Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page