top of page

Fotograaf in Frankrijk


Wauw, wat was dit geweldig!! Ik mocht dus mee als fotograaf met Suzanne Brummel (sport influencer) naar Frankrijk. Ik had nog nooit zoiets gedaan en wist dus ook nog niet wat ik ervan kon verwachten, maar wauw wat heb ik hiervan genoten!


Het vliegtuig naar Frankrijk vertrok Zaterdag 15 juni 7:20 s'ochtends en wij waren Maandag avond om 20:05 weer in Amsterdam. Je zou zeggen dat je in die 3 dagen dat je dan in Frankrijk (Grenoble) eigenlijk niet zoveel kan zien, maar daar vergis je je dan echt goed in!


DAG 1:


Ondanks het slechte weer de eerste dag, hebben wij echt nog veel gedaan. Wij kwamen om 12:00 aan bij het OKKO hotel waar wij 2 nachten verbleven. Vervolgens hebben wij een heerlijke lunch gehad bij La Chapelle. Daarna kregen wij een stadstour in Grenoble en gingen wij met de beroemde 'Bubbles" de berg op. Helaas hebben wij door het slechte weer de stadstour niet helemaal afgemaakt. Maar s'avond hebben wij eerst een heerlijke avond gegeten bij ICI Grenoble daarna klaarde het weer helemaal op en hebben wij nog de voetbal wedstrijd gezien van het vrouwen WK voetbal : Canada tegen Nieuw-Zeeland. Uitslag was uiteindelijk 2-0 geworden.


DAG 2:


Om 9:00 hebben wij een hike gehad naar: The Fort du Mont Saint Eynard. Dit was voor mij persoonlijk een hele zware hike maar ik kan wel zeggen dat ik wat voor mijzelf heb overwonnen! Want ik ben helemaal tot de top van de berg gekomen. Helaas was het zo mistig dat je niks van het uitzicht kon zien... Na deze hike hebben wij heerlijk kunnen uitrusten tijdens een welverdiende lunch bij Les Skieurs. Na deze lunch hebben wij 's middags nog foto's gemaakt in de stad. S'avonds hadden wij diner bij het hotel.


DAG 3:


Wij hadden een vrije ochtend en deze ochtend hebben wij nog een paar mooie foto's kunnen maken. Het weer was daarvoor ook echt perfect! Om 12:00 hadden wij uitgecheckt mij het hotel en hadden wij een lunch bij Café Curieux. Omdat wij nog iets tijd overhadden voordat wij weer terug naar Nederland gingen reizen, kregen we nog een korte stadstour. Om 15:30 zaten wij weer in de bus en begonnen wij weer aan de terugreis naar Nederland.AL MET AL


Was dit echt een zeer geslaagde reis en heb ik superveel van Grenoble gezien. Het was echt een geweldige ervaring. Zou het zeker nog wel vaker willen doen! De foto's van Suzanne Brummel zijn uiteindelijk erg mooi geworden (al zeg ik het zelf). Bent u benieuwd naar de foto's van Suzanne Brummel? Kijk dan op de pagina: Fotografie (sportfotografie).

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page