top of page

I'm back

Wauw, het is wel weer een tijdje geleden dat ik een post heb geplaatst... Maar in die tussentijd heb ik superveel gedaan! Zo heb ik bijvoorbeeld al vanaf de maand mei, de social media bijgehouden van Driesje's koffie corner.


INSTAGRAM


Op Instagram plaats ik 1 tot 2 keer in de week een post. Dit zijn dan niet alleen foto's maar ook teksten (quotes) en illustratie's die ik allemaal zelf ontwerp en vormgeef. Dit vind ik ook echt superleuk om te doen. De foto's die ik plaats maak ik allemaal zelf. Ik zorg dat ik meer foto's maak van verschillende gerechten zodat ik voor een tijdje een voorraad heb om te kunnen posten.


Bent u nieuwsgierig naar hoe de Instagram er nu uit ziet? Klik dan op deze link: https://www.instagram.com/driesjeskoffiecorner/


FACEBOOK


Op Facebook plaats ik 2 keer in de week een post. En dit zijn wel alleen foto's met een tekst erbij. De foto's zijn vooral van de broodjes die op de menukaart staan en actie's. Hierdoor zien mensen gelijk hoe het eten eruit ziet en hebben ze een idee wat ze kunnen verwachten.


Benieuwd hoe de Facebook pagina er nu uit ziet? Klik dan op deze link: https://www.facebook.com/driesjeskoffiecorner/
Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page