top of page
Hout en tegels

MEER OVER MIJ

Shoot mijzelf 3_edited.jpg

Welkom op mijn website! Ik ben Dorien, een 26 jarige fotograaf en grafisch ontwerper uit het prachtige Epe.

 

Met mijn passie voor beeldvorming en creativiteit leg ik unieke momenten vast en creëer ik opvallende visuele ontwerpen.

Als fotograaf focus ik me op het vastleggen van kostbare herinneringen en het vangen van echte emoties. Of het nu gaat om intieme portretsessies, sprankelende bruiloften of levendige familiemomenten, ik zorg ervoor dat elk beeld een verhaal vertelt. Mijn doel is om jouw speciale momenten om te toveren tot tijdloze kunstwerken waar je keer op keer van kunt genieten.

Als grafisch ontwerper breng ik jouw ideeën tot leven en creëer ik visuele identiteiten die je merk of boodschap versterken. Met oog voor detail en een eigentijdse stijl ontwikkel ik pakkende logo's, aantrekkelijke ontwerpen en consistente visuele elementen die jouw doelgroep aanspreken.

Ik hecht veel waarde aan persoonlijk contact en een professionele aanpak. Samen met jou wil ik jouw visie tot leven brengen en streven naar niets minder dan het allerbeste resultaat. Laten we samenwerken en jouw verhaal vertellen, zowel in beeld als in design.

Bekijk mijn portfolio en ontdek hoe ik jou kan helpen. Of je nu op zoek bent naar een fotograaf voor een bijzondere gelegenheid of een grafisch ontwerper om jouw merk te versterken, ik sta klaar om samen iets geweldigs te creëren.

 

Neem vandaag nog contact met me op en laten we aan de slag gaan!

bottom of page